Tots els pobles

Inici>Sobre Nosaltres>Perfil de l'empresa

sobre nosaltres

El 2009, els germans Jim Chen i Michael Chen van fundar la companyia Master Fireworks a Liuyang.

Els dos germans van néixer a la ciutat de Liuyang, província de Hunan, coneguda com la ciutat natal dels focs artificials de la Xina. El seu pare va començar a treballar a la companyia d’exportació de focs artificials i petards de Liuyang a principis dels anys vuitanta. En aquell moment, a la província de Hunan només hi havia dues empreses exportadores de focs artificials. "Liuyang Fireworks" era l'únic de la ciutat de Liuyang. La seva mare era professora d'anglès de l'escola mitjana local. Influenciats per la carrera dels seus pares, els dos germans són aficionats als focs artificials i aprenen idiomes des de la infància. Quan eren joves, sovint anaven a diferents fàbriques de focs artificials amb el seu pare. De vegades, quan venien clients estrangers, els germans sovint tenien l’oportunitat d’acompanyar el seu pare a veure la demostració de mostra de focs artificials amb els clients.

Després de graduar-se de secundària, tots dos van escollir el comerç internacional com a principal. Després de graduar-se a la universitat, el vell germà Michael va entrar a la companyia del seu pare i va començar la seva carrera en el negoci de focs artificials. I el germà petit Jim es va unir a una famosa empresa de focs d’artifici sino-italiana de Liuyang per dedicar-se a l’exportació de focs artificials.

El 2009, basant-se en el seu amor pels focs artificials, van tenir la idea de fundar junts la seva pròpia empresa de focs artificials. Des de la seva creació el 2009, la companyia ha establert i mantingut una estreta cooperació amb més de 60 importadors de diferents països.

Avui, Master Fireworks s’ha convertit en una de les millors empreses exportadores de focs artificials de la Xina. Seguiran mantenint l’amor pels focs artificials, funcionaran de bona fe, proporcionaran als clients focs artificials i serveis de la millor qualitat i continuaran creant un valor superior per als clients.

Els focs artificials mestres conviden sincerament a clients de tot el món a negociar, desitjant establir una confiança mútua i una cooperació guanyadora de tots.

Master Fireworks, Fireworks Master!

El nostre certificat